Inlägg nr.7

Alla individer förblir anonyma i denna konversation och är därför ersatta med ett alias (som är helt oigenkänneligt för övriga läsare).

Dagens inlägg handlar om min (Kurt Larson) konversation med dagens anonyma gästbloggare Dc3R. Trots att detta är skrivet av mig bör det ej användas i vetenskapliga diskussioner...




Psychological warfares och ärtor!


-=shr00mie=- psychological warfare säger:

Precis därför är den intelligent.. aja Kurt-logik..

Btw tror du att jag lätt skulle kunna bli schizofren?

Dc3R » säger:

Haha ja Kurt-logik, jag bara förtydligade mitt tankesätt xD

Hmm, ingen aning, ska du testa syra?

-=shr00mie=- psychological warfare säger:

 

Nee, jag bara funderar. Jag menar jag e ju ganska skev redan (eller?) men samtidigt känns det som att jag vet för mycket om sjukdommen för att kunna undvika den. Å andra sidan så handlar det ju bara om en djupare paranoia och jag kan bli överdrivet paranoid ibland o med tanke på hur mycket jag tänker så kanske jag redan ligger på gränsen så till slut kanske jag råkar tänka lite för långt.

Det är ungefär...

Dc3R » säger:

Ja, du är skev, både på seriös och oseriös nivå

skev är positivt btw

-=shr00mie=- psychological warfare säger:

...som min filosofilärare Sosso sa "de som får reda på livets mening är döda" med det menade hon att så fort man får reda på den så slår döden ner på en eftersom att det inte är "meant to be" (hon sa det dock inte seriöst). Det får mig dock att tänka på att det är nånting som kontrollerar världen, tänker man för mycket blir man galen. Det är som en spärr som sitter där o du ökar risken med syra o om man klarar sig utan att bli psykotisk, Har man inte uppnått visdomen än..

Tänk om det hade varit 200 år tidigare då hade jag mycket möjligt blivit placerad på ett mentalsjukhus.

Dc3R » säger:

Mjo, det är skumt, men du tänker jävligt mycket på allting faktiskt

-=shr00mie=- psychological warfare säger:

Fast å andra sidan de som du ser som mindfuck (iaf i början) kan jag se som helt logiskt alltså krävs det helt andra tankebanor för att jag skulle bli mindfuckad.. Men är det egentligen mindfuck som krävs för att man ska kunna kliva över linjen till galenskap? I så fall innebär detta att jag istället för att ha ett svagare sinne, har ett starkare sinne?

Dc3R » säger:

Jo kanske, högre tolerans på vad som är "obergripligt" i alla fall

-=shr00mie=- psychological warfare säger:

Men i så fall på en kreativ nivå, för mina tankar är oftast mer kreativa än logiska som t.ex. matte. Dock så tror jag att oavsett vad alla andra anser, att den kreativa delen står högre än den logiska. Varför? Jo för att den kreativa delen innehåller så mycket som ingen kan förstå, till skillnad från den logiska, eftersom att alla som får det förklarat för sig kan förstå. inte för att jag säger att jag är en

högre intelligensform än matematiker (ganska lång där ifrån). men jag tror att den kreativa intelligensen är högre än den logiska..

Dc3R » säger:

Mjo, det är nog sant, sry för att jag är kortfattad, men man kan ju egentligen inte göra mer än att hålla med ^^

-=shr00mie=- psychological warfare säger:

(Det är lugnt, jag utnyttjar dig mest som vittne och bekräftelse att allt inte är helt ologiskt o svävande. Det är mest en dialog med mig själv )

Självklart behöver dessa samarbeta annars så går det ju inte och helst ska man ju ha en så pass hög kapacitet av båda för att uppnå ultimatum, men det är just det där med att den kreativa delen ligger helt bortom vårt förstånd. Det är det som fascinerar

mig och får mig att tänka att den är högre..

Dc3R » säger:

Msn-monologer <3

 

Think Pink!


RSS 2.0