Inlägg nr.3

Min teori om stålmannen

När jag satt och studerade det periodiska systemet vid ett mycket lärorik projekt, upptäckte jag grundämnet krypton. Detta fick mig direkt att se sammanbandet mellan ädelgasen och stålmannens svaghet nämligen kryptonit! Skaparna Jerry Siegel och Joe Shuster har helt enkelt endast döpt om krypton till kryptonit. Med denna teori studerade jag även människornas grundämne kol (c) och deras motsatts arsenik (as) och fann ett mönster.

Där efter följde jag detta mönstret fast utgick från fluor och upptäckte att fluor var motsatsen till krypton.

När krypton blandas med fluor bildas det en instabil fluorid. När man sedan slutar tillföra energi sönderfaller kryptonfluoriden och avger ett ultraviolett ljus. Alltså det som händer när stålmannen kommer i närheten utav kryptonit, sönderfaller han till ultraviolett ljus.

think pink!

Inlägg nr.2

Jag insåg en ytterst viktig sak denna helg. Denna sak har jag då suttit och reflekterat över och kommit fram till en annan sak. För att inte göra någon upprörd tänker jag använda falska namn i min ytterst vetenskapligt baserade rapport.

Vetenskapligt baserad rapport:

Det här är Stig (ritar upp en streckgubbe), han har väl alltid sett okej ut. Dock aldrig vart en "wow-faktor". Sedan länge hade Barbii och iGor tappat tron om att han någonsin skulle kunna uppnå denna faktor eller komma i närheten utav detta. Trots det ville Barbii och iGor göra ett sista ansträngande försök för att få det att funka. Och redan under fredagen 6/3-09 började förberedelserna. iGor som trött och sliten kämpades sig upp ytterst tidigt på morgonen för att leta efter sina byxor. Barbii och iGor hade sedan några dagar tidigare kommit fram till att Stig skulle få låna dessa byxor. Det var heller inte vilka byxor som helst utan ett par neon gula cyberdog (protonic) byxor.
iGor tog sig sedan genom slask och snöstormar för att lämna över dessa byxor till Stig. Tillsammans med dessa byxor kom det rekommendationer (hot) från Baribii att han skulle använda sitt svarta linne till. Stig gick nästan frivilligt med på detta. Nu hade Stig hur som helst de rätta kläderna, men vad skulle vi göra med ugglan till hår som satt fast på hans huvud?! Barbii föreslog en mer "old school-rave look" som i detta fall innebar spikes. När Barbii dock insåg att detta var omöjligt fick iGors underbara mössa duga.
Nu hade stig allt vad det gäller stil. Nu var han redo för att möta sitt öde på dansgolvet. Hur många stilar Stig än har prövat har han aldrig sett bättre ut.

Slutsats: Stig har testat många olika stilar men aldrig vart så snygg som i "rave-stilen". Alltså är det nu vetenskapligt bevisat att rejvare är snyggare än de flesta andra.


Think Pink!

Inlägg nr.1

Allting är relativt, inklusive relativiteten i sig själv.

RSS 2.0