Inlägg nr.4

Lite mindfuck ^^

När vi dör skjuter hjärnan ut en stor mängd DMT* (antagligen för att göra vår bortgång så behaglig som möjligt). Då detta sker uppfattar vi trippen som t.ex. ett starkt ljus, änglaröster, eller något liknande. Men! (stor betoning *viftar med pekfingret för att visa att det finns ett "men"*) Skulle detta då kunna innebära att denna DMT-halt är vad som behövs för att kunna kommunicera alternativt uppfatta gud och "gudomliga saker"? Hjärnan är som en radio och tar emot information från omvärlden och DMT:t ändast hjälper oss att byta våglängd som gör oss mottagliga för dessa "övernaturliga" saker. För att referera till chamaner (och andra filurer) som kommunicerar med gudarna genom DMT. Eller varför inte referera till shpongle's låt Divine Moments of Truth (DMT) där en del utav texten lyder "now I see through DMT".
Koalor är ett trevligt djur. Deras liv går ut på att para sig, sova och äta. Deras föda består till stor del (har ingen aning om hur stor del, därutav stor del) utav bladen från acacia-trädet. Dessa blad innehåller en viss mängd DMT (även här osäker på hur mycket).

Anywho... Hattifnatt är ett ytterst gulligt ord.. och kludd. Det är hårt men ändå ett ytterst trevligt ord att uttala.

Think Pink!

*N,N-DMT, mer känd som bara DMT eller dimetyltryptamin. Är en tryptamin som strukturmässigt liknar neurotransmittorn serotonin och förekommer naturligt i den mänskliga hjärnan. Den exakta funktionen är okänd. Syntetiserades för första gången 1931. Bryts snabbt ned i kroppen av monoaminoxidas och kräver därför en MAO-hämmare för att vara psykoaktiv vid oralt bruk. (källa: magiska molekyler)

Kommentarer
Postat av: THE Jounan

Men.. det här visste jag ju... vi har redan pratat om det här. Betyder det här att jag producerar enorma mängder DMT naturligt? med tanke på att jag ser och kommunicerar med "Övernaturliga".. saker hela tiden?



Stavas Shamaner ;)



koalor är så enormt trötta eftersom dom måste bryta ner DMT och något annat mycket farligt ämne. Det är myt att dom är höga konstant, det som gör att dom är så lulliga är att den större delen av all energi dom får ut av eucalyptusbladen går till att bryta ner giftet i bladen.



Skrutt är mycket sötare



Jounan Logging out!

2009-04-12 @ 13:43:12
Postat av: Jens

cirkusmusik i mitt huvud ^^



<3

2009-04-12 @ 15:28:48
Postat av: You know it's me =_=

"Lite mindfuck ^^"



>>> "Hjärnan är som en radio och tar emot information från omvärlden och DMT:t ändast hjälper oss att byta våglängd som gör oss mottagliga för dessa "övernaturliga" "



Forskningen om människans hjärna är ytterst begränsad, även om det skulle vara sant att hjärnan kan fungera som en radio (som ifs är fullt möjligt, bland annat i sjurvärlden) så finns det varken för eller mot att DMT skulle kunna byta vågländen...

Två punkter;

Den första är, tills den dag någon kan bevisa mot eller för att DMT påverkar en våglängd så håller jag mig neutral till den frågan (och det krävs starka bevis och inte hypoteser)

För det andra, Effekten av DMT, bland annat ett starkt ljus, känslan av ett andligt befinnande etc. antyder inte att det låter oss kommunicera med det gudomliga. Vad som i praktiken händer är att kroppens funktioner, nervssystemet och hjärnans behandling av information antigen försämras eller förbättras, beroende på hur man ser det. T.ex ljuskännsligheten, intrycket man tar från omvärlden och enns eget tankesätt... Men som jag nämnde, om bevis dyker upp så visst, varför inte också bevisa att Gud existerar om man ändå lyckas bevisa det andliga vi får se med hjälp av DMT...



Anywhooooo, pat pat jätte bra blogg ^^

2009-05-05 @ 18:41:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0